Vuoden Huonekasviharrastajaäänestys käynnissä!

Alta näet tämän vuoden ehdokkaat, joita te huonekasviharrastajat olette saaneet meille ehdottaa.
Nyt pääsette antamaan äänenne hänelle, joka mielestänne ansaitsee olla Vuoden 2023 Huonekasviharrastaja!
Lähetä äänesi sähköpostitse huonekasviseurary@gmail.com.
Äänestysaikaa on 22.09. saakka, ja voittaja julkaistaan Huonekasviviikon loppupuolella.
Tässä vielä ehdokkaat:
🌿 Nina Kuusela
Olet 47-v viherpeukku Lohjalta, ja lokakuussa tulee kasveilua 2 vuotta täyteen! Kotonani on viherhuone, ja puuhiani siellä seuraa Ig-tilini kautta pian 10 tuhatta kasvimielistä! Kasvieni tarkkaa lukumäärää en ole tiennyt 150 kasvin jälkeen..
🌿 Leila Sallinen
Kasvit ovat vieneet sydämen ja talomme kaiken tilan. Kotonamme on viherhuone ja siellä sisällä oikea kasvihuone vielä erikseen. Kauniit muodot ja erikoiset värit saavat kasveissa mielenkiinnon heräämään. Kasveja on parhaillaan ollut yli 500, nyt kuitenkin keskityn vain niihin rakkaimpiin, vaikka niitäkin on vielä useampi sata.
🌿 Niko Untinen
Olen huonekasviharrastaja ja yhdistyksen jäsensihteeri Toholammilta. Olen harrastanut huonekasveja vuosia, määrän pikkuhiljaa lisääntyessä. Tällä hetkellä kotoani löytyy yli 100 huonekasvia. Etsin jatkuvasti uutta tietoa kasveista, ja jaan tietouttani mielelläni muillekin. Huonekasviseuran parissa olen puuhaillut pari vuotta aktiivijäsenenä eri tapahtumissa esitellen yhdistystä, tällä kaudella minut valittiin hallituksen jäseneksi.
🌿 Anniina
Olen kasviharrastaja ja somettaja Aroidmon, eli tutuille Anniina. Kasvien kanssa elämää olen harjoitellut vuodesta 2018 ja harjoittelutahti tuntuu vain kiihtyvän. Pyrkimyksenäni somessa on jakaa kasviharrastuksen molemmat puolet, eli yritykset sekä erehdykset. Niistä aina oppii eniten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.