Vuoden huonekasviharrastaja äänestys

Vuosi on lopuillaan, ja on aika valita vuoden huonekasviharrastaja mallia 2019. 

10 erilaista huonekasvien kasvattajaa kisaavat nyt tuosta tittelistä. Äänestä oma suosikkisi 29.12. mennessä kommentoimalla tähän julkaisuun. Voittaja julkistetaan uudenvuoden aattona.

1. Anni Kyrö. Hortonomiopiskelija, joka ei voi elää ilman kasvejaan, vaan kulkee kasvit mukanaan lähes joka paikkaan.

2. Lily Laine. Jyväskylän lahja kasviteteelle. Aktiivinen tapahtumajärjestäjä.
Ylläpitää huonekasviaiheista blogia, ja on kiinostunut erityisesti kasvutavoiltaan erikoistuneista kasveista.

3. Henna Laitinen. Kiitettävästi viherpeukaloaan kasvattava, ja tavallisimmastakin  kasvilöydöstään riemuitseva Karjalan neito.

4. Mira Metsälä. Peikonlehden vakiotoimittaja, ötököiden pahin vihollinen ja kasvitautien epävirallinen tohtori numero yksi.

5. Hanna Mäki-Tulokas. Orkideojen ja posliinikukkien armoitettu asiantuntija, ja auliisti neuvojaan tarvitseville antava.

6. Sari Rohkea. Huikeiden kasvikokeilujen toteuttaja, luonnonmukaisen kasvien hoidon asiantuntija ja Tampereen steinerkoulun viidakon perustaja.

7. Saida Ruusmere. Ikivanhojen perintökasvien vaalijana kunniaa niittänyt viherpeukalo.

8. Salla Soininen.  Huonekasviaktivisti Joensuusta ja ansioitunut tapahtumajärjestäjä. Tehokas, monipuolinen ja idearikas suunnittelutiimin jäsen.

9. Katja Timperi. Viimevuotista titteliään puolustava kasvien kuolleistaherättäjä ja pistämätön pistokkaiden kasvattaja, kouluttaja ja tukikeppi.

10. Virpi Vuoristo. Kukkakauppias, jonka tavoitteena on hankkia tämän vuoden aikana 365 erilaista huonekasvia kokoelmiinsa, ja hankkia niitä myös harrastajien ulottuville.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.