Vappuviuhka

Huonekasviseuran jäsen! Oletko vappuviuhkaa vailla? Kerro, miksi juuri sinä tarvitset toisen näistä apostolinmiekoista! Yksityishenkilö lahjoitti Huonekasviseuralle nämä ihanat ja terveet apostolinmiekat lahjoitettavaksi niitä tarvitseville.

Lähetä pieni perustelu sunnuntaihin 3.5. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: huonekasviseurary@gmail.com ja olet mukana. Kaksi vetoavinta perustelua palkitaan kasvilla.

10 vastausta artikkeliin “Vappuviuhka”

  1. Minulla oli aikoinaan apostolinmiekka, mutta menetin sen ilmeisesti tuhohyönteisille pian sen jälkeen kun olin jakanut kasvin lapsukaisia naapureille. Olisi hienoa saada taas apostolinmiekka perheenjäseneksi!

  2. Minulla on ollut viuhkalilja vuosia, vuosia sitten. En muista mistä sain ensimmäisen, mutta viimeisimmän muistan kyllä. Ostin sen isäni kanssa kierrellessäni kirpputoreja. Kasvatin sitä vuosia. Ihailin sen kukintoja, ja juurrutin aina poikasia. Vaikka pieni kaksioni on täynnä kasveja, olen etsinyt viuhkaliljaa vuosia, sitä löytämättä.

  3. Näin pandemian aikaan nuo ihanat vihreät kasvit ilahduttaisivat ohikulkijoita ikkunalla jossa nalletkin istuskelevat ja mukava niitä olisi katsella täällä sisälläkin.

  4. Tahdon vain oikein kovasti, voisi olla mun tytön eka ”oma” kukka.. Tätä kasvia meillä ei ikinä ole ollut.

    1. Hei,

      perustelusi tulivat kyllä perille, mutta tällä kertaa valitettavasti arpaonni ei suosinut. Parempi tuuri ensi kerralla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.