Uusi hallitus

Hei vaan ihana kasveilija!

 
 
 
Uusi kasvukausi on nyt hyvässä vauhdissa. Maanantain vuosikokous järjestettiin ensimmäistä kertaa etäkokouksena Meet-alustalla. Kokoukseen osallistui näin etänä enemmän jäseniä, kuin koskaan aiemmin live-kokouksiin. 
Eräs hallituksen jäsen totesi juuri ennen kokouksen alkua, että on kätevää olla kotisohvalta käsin, mutta tuntuu kuin jotain puuttuisi.
 
 
 

  

 

kirjavalehtinen vaahtera-aulio

   Kyllä, meillä on ollut tapana ennen vuosikokousta järjestää jokin yhteinen juttu. Ensimmäisen vuosikouksen alkuun seikkailimme Turun Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa ja Ruukkurallasimme Turun kukkakaupoissa, toisena vuonna Jyväskylän Viherlandiassa shoppailua ja Kasvitreffailua ja viimevuonna Helsingin museon opas esitteli Talvipuutarhan historiaa ja kasveja tarinoita niiden taustoista. Helsinkiin mennessä Karjalasta saapuva joukkio järjesti oman pikku Ruukkurallin käymällä matkan varrella kuuden kaupungin kukkakaupoissa.
Uusi hallitus on suunnilleen puolet uusia ja vanhoja jäseniä. 
Puheenjohtajana jatkaa perinteiseen malliin Paula Heino-linnahalme, joka on istunut kastelukannun päällä seuran perustamisesta lähtien. Varapuheenjohtajana jatkaa Sini Uotinen, joka on ollut myös mukana alusta asti, mutta vasta toisena vuotena tullut hallitukseen. Sihteerin ja jäsensihteerin toimeen valittiin viime vuonna varajäseneksi valittu Sanna Eväkallio, nyt siis varsinaisena jäsenenä. Muita varsinaisia hallituksen jäseniä ovat kerran aikaisemmin hallituksessa ollut Mari Liedes. Ihan uusia varsinaisia jäseniä ovat Sari Rohkea, Raisa Ojaniemi ja Anne Lahtinen. Varajäseniksi siirtyivät aiemmin hallituksessa varsinaisena jäsenenä olleet Katja Timperi ja Milla Linnahalme, jo toistamiseen varajäsenenä ollut Katja Saarinen ja tuoreena tulokkaana Tiina Saarnia.  

Hallituksen väki on keskittynyt aika etelään: Lappeenranta, Porvoo, Kerava, Pöytyä, Tampere ja Jyväskylä. Ehkäpä jo ensivuonna saamme pohjoisestakin edustajan. Jäsenet ovat kuitenkin levittäytyneet koko Suomen alueelle.

 Toimintaa vielä käynnistellään ja tutustutaan toisiimme etäyhteyksin, ja mietimme miten vastata nykytilan asettamiin haasteisiin. Live-tapahtumia on aika hankalaa toteuttaa. Mutta emmeköhän jotain keksi ja aina saa heitellä ideoilla!
 

Nyt ei muuta kuin katse ulos ikkunasta ja mullan vaihtoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.