• Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU Kasvitreffit Tampere

huhtikuu 25 @ 10:00 - 14:00

PERUTTU

Tervetuloa Kasvitreffeille Tampereen Ahlmanille 25.4.2020 klo 10-14

Tapahtuma on huonekasviharrastajien ja huonekasveista kiinnostuneiden tapahtuma, jossa vaihdetaan ja myydään pistokkaita, kasveja sekä tarvikkeita.
Tule mukaan tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä, etsimään harvinaisuuksia ja kartuttamaan kasvikokoelmaasi edullisesti.
Huonekasviseura ry:n jäsenet myös opastavat ja kertovat kasvien hoidosta.

Tarkempi saijainti:
Koulutuskeskus Ahlman
Hallilantie 24
33800 Tampere
Myynti-/vaihtopiste sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Tilapuoti(C-rakennus), mutta toisessa päässä. Järjestäjä laittaa alueelle pari opaskylttiä. Samaan aikaan Ahlmanilla on myös toripäivä, joten kannattaa tutustua myös muuhun tarjontaan. Kahvia ja leipomotuotteita on ostettavissa Tilapuodin kahvilasta.

Tapahtuma on vapaamuotoinen ja jokainen myyjä päättää itse mitä valuuttaa haluaa käyttää (raha, kasvit, tarvikkeet). Myyntipöydät huolehtii järjestäjä, mutta pakkausmateriaalit ym huolehtii jokainen itse. Järjestäjät eivät vastaa myytävien tuotteiden laadusta.

Ohjeita myyjille ja vaihtajille:
Voit tuoda haluamasi määrän pistokkaita, kokonaisia kasveja tai tarvikkeita. Myyjät päättävät hinnoista.
Leikkaa ja juurruta pistokkaat valmiiksi tai leikkaa ne samana aamuna, jolloin juurtumaton pistokas on vielä tuore ja kestää päivän ajan ilman vettä kosteassa paketissa. Jos et tiedä kuinka kasvi jaetaan, niin otathan selvää, sillä kaikkia kasveja ei voi leikata ja kasvattaa varsi-/lehtipistokkaista.
Pakkaa pistokkaat ja kasvit hyvin sään mukaan ja kääri juuret kosteaan paperiin tai tuo vesiastioissa.
Mukaan tulee varata pakkausmateriaalia, kuten muovisia pikkupusseja, elmukelmua, talouspaperia, rahkasammalta, kumilenkkejä, teippiä tms.

Ohjeita ostajille/vaihtajille:
Ota mukaan kassi tai muu kantoväline jossa kasvit pysyvät lämpiminä ja ehjinä kotiinkuljetuksen ajan. Kukin myyjä päättää itse haluaako vaihtaa vai käyttää maksuvälineenä rahaa.

Päivämäärä:
huhtikuu 25