Pistokasvaihto Turussa

Tervetuloa Huonekasviseura ry:n ensimmäiseen pistokasvaihtotapahtumaan!

Pistokasvaihto on lauantaina 16.9. klo 12 alkaen Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa. Aloitamme kahvittelun ja jutustelun merkeissä puutarhan kahviossa, minkä jälkeen siirrytään ulkotiloihin vaihtelemaan niin pistokkaita kuin kokonaisia kasvejakin. Lopuksi halukkaat voivat jäädä porukalla kiertämään kasvitieteellistä puutarhaa (ulkopuutarha on ilmainen, kasvihuoneisiin on 6 euron pääsymaksu, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi).

Miten pistokasvaihto toimii?
– Jokaisella on varmasti jokin kasvi, josta voi ottaa sopivan pätkän mukaansa pistokasvaihtoon. Jos haluat, voit tuoda myös kokonaisen kasvin, vaikkapa sen anopilta saadun kultaköynnöksen joka ei tunnu sopivan mihinkään… Tarkista mieluiten jo kotona, ettei mukaan ottamassasi yksilössä ole tuholaisia, jotka voisivat aiheuttaa harmaita hiuksia kasvin tulevalle omistajalle.
– Kasveja ja pistokkaita vaihdetaan toisiin, missään vaiheessa raha ei vaihda omistajaa! Toki voit myös lahjoittaa tuomasi kasvit, jos haluat vain niistä eroon.

Tervetuloa!

2 vastausta artikkeliin “Pistokasvaihto Turussa”

1. Tulisin mielelläni katsomaan millaista toimintanne on ja minulla on suhteelisen paljon mahdollisia vaihdettavia kasveja.

1. Hei!

Tämä pistokasvaihto on ollut jo viime vuonna. Tällä hetkellä tiedossa ei ole uutta vastaavaa tapahtumaa, mutta voit halutessasi vaikka järjestää sellaisen itse. 🙂 Ohjeita ja vinkkejä saat seuran hallitukselta sähköpostitse huonekasviseurary@gmail.com.

t: Sari