Pistokasrinki 2020

HUONEKASVISEURAN PISTOKASRINKI 2020

Huonekasviseuran Pistokasrinki järjestetään joka viikko, ja ilmoittautua voi joka viikon lauantaihin kl.18 asti. Tänä vuonna myös teemaviikkoja, joten tarkasta kunkin viikon teema kalenterista https://www.huonekasviseura.fi/kalenteri/

Pistokasrinki pyörii myös Facebookin puolella, joten rinkiin voi osallistua vain yhtä kautta.

  1. Lue ohjeet hyvin.
  2. Laita osoitteesi kurssit@huonekasviseura.fi
  3. Ilmoittautumisajan päätyttyä Sini laittaa sinulle viestiä, josta käy ilmi kenelle sinä lähetät ja kuka lähettää sinulle.
  4. Valitse pistokas/pistokkaat, jollaiset itsekin tahtoisit saada.
  5. Lähetyspäivä on maanantai. Pakkaa pistokas hyvin. Pistä ringin numero postin päälle (löytyy viestin alusta). Kysy ohjeita, jos tarvitset apua. Vie postiin. Lähettäjä maksaa postikulut, joten rahaliikennettä ei tässä ringissä synny.
  6. Jää odottamaan oman yllärisi saapumista.

Rinkiin osallistuminen ei edellytä Huonekasviseuran jäsenyyttä.

Huonekasviseura ei ole vastuussa muusta, kuin osoitteiden keräämisestä, järjestyksen tekemisestä ja osoitteiden ilmoittamisesta. HuKaS ei siis vastaa pistokkaista, taimista tai mahdollisista muista ongelmista. Toivomme toki, ettei mitään ongelmia synny, vaan saataisiin tällä vain hyvää mieltä mahdollisimman monelle!

Pistokkaan lähettämättömyydestä seuraa ringistä erottaminen. Siksi on tärkeää, että viivästyksen sattuessa ilmoitat siitä HETI pistokkaan saajalle.

HUOM! Pistokkaita ei tule lähettää pelkässä kirjekuoressa, vaan esimerkiksi maitotölkistä tehdyssä paketissa, joka mahtuu postiluukusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.