Pistokasrinki 2019

Huonekasviseuran järjestämät yllätyspistokasringit pyörivät täysillä facebookissa. Nyt myös fasettomilla on mahdollisuus osallistua.
Uusi pistokasrinki alkaa joka viikko.
Rinkiin osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä!
Pistokasringissä arvotaan jokaiselle pari jolle lähetetään omakustanteisesti pistokas. Annetaan hyvän kiertää jatkossakin pitkin Suomea ilman että raha vaihtaa omistajaa.

Osallistumisia kerätään aina SUNNUNTAIHIN klo 15 asti.
Ja lähetykset lähetetään heti MAANANTAINA.

Mukaan päästäksesi toimi näin:
Ilmoita osallistutko seuraavaan tai kenties kaikkiin pistokasrinkeihin lähettämällä osoitetietosi sähköpostilla osoitteeseen kurssit(a)huonekasviseura.fi (korvaa (a) @-merkillä).
Huom! Ilmoita viestissäsi, onko sinulla lemmikkejä tai onko sinulla itselläsi allergiaa tai hajusteherkkyyttä!

Otsikoi viestisi ”pistokasrinki” ja viikon numero, mihin osallistut.
Ilmoittautumisajan päätyttyä seuran sihteeri arpoo kulloisenkin ringin parit ja lähettää jokaiselle viestin ( esim.1, Pirkko Kukka, Niittypolku1, 22222 Kukkamaa ( = sinä lähetät hänelle pistokkaan ) / Peikko Poika ( = hän lähettää sinulle pistokkaan ).
Tiedot saatuasi valitse lähetettävä pistokas / pistokkaat, pakkaat sen huolella laatikkoon (kasveja ei lähetetä kirjekuoressa!) ja postitat MAANANTAINA, jotta paketti ehtii vastaanottajalle ennen viikonloppua.
Pistokkaiden määrällä tai lajilla ei ole väliä. Yleensä yllätys on jokin yksittäinen ”peruskasvi”, mutta rajotteita ei ole muita, kuin että paketti kulkee kirjemerkillä ja mahtuu postiluukkuun. Jotta paketti menee kirjeenä, niin sen enimmäismitat ovat 250mm x 353mm x 30mm.

Lähettäjä maksaa siis itse postikulut, rahaliikennettä ei siis tässä synny. Mainitsethan lähetyksessäsi myös pistokkaan/taimen nimen.

Huonekasviseura ei ole vastuussa muusta, kuin osoitteiden keräämisestä, järjestyksen tekemisestä ja osoitteiden ilmoittamisesta, ei siis vastaa pistokkaista, taimista tai mahdollisista muista ongelmista. Toivottavaa on toki, ettei mitään ongelmia synny, vaan saataisiin tällä aiheutettua hyvää mieltä mahdollisimman monelle!

Huom! Tarkoitus on tuottaa hyvää mieltä 🙂 Pistokkaan lähettämättömyydestä seuraa ringistä erottaminen. Siksi on tärkeää että viivästyksen sattuessa ilmoitat siitä HETI pistokkaan saajalle esim sihteerin välityksellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.