Maaliskuun huonekasvisuku

Maaliskuun huonekasvisuku on anopit!

Moikka huonekasvi-intoilijat! Hypetetään vuonna 2020 aivan erityisen paljon huonekasveja juhlistamalla kuukausittain vaihtuvaa kasvisukua, jonka Huonekasviseura julkaisee aina alkukuusta.

Maaliskuussa jatkaa huikeat Sansevieriat, eli anopinkielet ja -hampaat. Kuukauden aikana näistä julkaistaan tiivis tietopaketti Huonekasviseuran nettisivuille.

Liity mukaan huonekasvihypetykseen ottamalla kuva omasta Sansevieria-suvun kasvistasi ja kommentoimalla se Huonekasviseuran Facebook-sivuilta löytyvään, kiinnitettyyn julkaisuun 14.3.2020 mennessä. Samalla voit halutessasi ilahduttaa muita kertomalla jotain kasvistasi. Raati valitsee tykättyjen kuvien joukosta voittajan, joka pääsee seuran sivujen kansikuvaksi. Huomion arvoista on, että vaakakuvat soveltuvat kansikuvaksi hiukan pystykuvia paremmin.

Annetaan arvostuksemme anoppeja kohtaan näkyä koko maaliskuun ajan kuvien, tarinoiden ja tiedonjakamisen muodossa.

Instagrammissa käyttöön hashtagit:
# kuukaudenhuonekasvi # maaliskuunhuonekasvi # huonekasviseura