Logokilpailu

Uudella Huonekasviseuralla on raikas lehti, joka on saanut nimen Peikonlehti. Peikonlehti kuvaa hyvin seuran voimakasta ja rehevää kasvua pienestä taimesta isoksi ja voimakkaaksi ilon tuojaksi. Peikonlehti pureutuu kasvien juuriin ja latvoihin, kertoo teille ajankohtaisia kuulumisia ja haistelee ilmajuurillaan uusia tuulia huonekasvien maailman menneistä ja tulevasta.

 

Niinpä julistamme nyt kilpailun logon suunnittelusta Huonekasviseuralle ja Peikonlehti-lehdelle. Jotta kilpailusta ei tulisi liian helppo, on tuon logon kuvattava molempia. Tarkoituksena on, että kun näet tuon logon, mieleesi tulee seura sekä lehti. Nyt siis aivonystyrät, kynät, sormet ja muutkin mahdolliset apuvälineet töihin. Toimitus valitsee voittajan yhdessä seuran hallituksen kanssa. Voittajalle on luvassa mainetta ja kunniaa sekä yllätyspalkinto.

 

Kilpailuaika on 30.6.2017 saakka. Kilpailutyö lähetetään sähköpostilla osoitteeseen toimitus.huonekasvit@gmail.com. Kirjoita viestikenttään nimesi ja yhteystietosi ja liitä kuva mukaan jpg-tiedostomuodossa. Samaisesta sähköpostiosoitteesta saat tarvittaessa lisäohjeita kuvan lähettämiseen.

 

Kesäisin terveisin

Hannele Peikonlehdestä

 

PS. Vain Huonekasviseura ry:n jäsenten lähettämät työt huomioidaan!

Yksi vastaus artikkeliin “Logokilpailu”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.