Kokedama-paja

Aika:  torstai 18.07.2019 klo 17-20

Osoite: Suonionkatu 23, 53600 Lappeenranta

Kokedama eli japanilainen sammalpalloistutus. Pienehkö kasvi voidaan istuttaa savesta, mullasta ja turpeesta muovattuun paakkuun, joka päällystetään sammaleella. Kokedama kastellaan upottamalla ja sen voi asettaa laakeaan vatiin pöydälle tai siihen voi laittaa ripustuksen, jolloin sen voi ripustaa minne tahansa. Kokedaman teko ja hoito ei ole rakettitiedettä, vaan yllättävän helppo.

Tehdään hauskoja japanilaisia kokedama-istutuksia pikku kasveista. Kokedamaan sopivat lähes kaikki pienet kasvit: mehikasvit, yrtit, saniaiset, orkideat yms pikku vihreät ja kesäkukkaset.
Tarvikemaksu seuran jäseniltä 2€, ei-jäseniltä 5€.

Paja pidetään pihalla osoitteessa Suonionkatu 23, 53600 Lappeenranta, klo 17-20. Sadesäällä olemme kerhohuoneessa.