Kirjeenvaihto

Hei huonekasviseuralaiset!

Olisiko kiva saada kirje toiselta huonekasveilijalta? Haluaisitko kirjoittaa jollekin, joka ymmärtää kiintymyksesi kodin vihreisiin?

Osallistu Huonekasviseuran jäsenille tarkoitettuun kirjeenvaihtoon!

Ideana on lähettää kirje toiselle Huonekasviseuran jäsenelle, jollekin jolle voi kertoilla kirjeitse omia kasvikuulumisia. Jollekin, jolle voi hehkuttaa uusinta kasvihankintaa tai ihan vain kertoilla, mitkä kasvit ovat suosikkejasi.

Tutustutaan vähän toisiimme postin välityksellä. Ilmoittaudu Huonekasviseuran sähköpostiin huonekasviseurary@gmail.com päivämäärään 17. 6. mennessä. Kirjeet lähetetään parille viimeistään 30.6. eli kesäkuun loppuun mennessä. Laita ilmoittautumisviestin otsikoksi “Kirjeenvaihto” ja viestiosioon oma nimesi ja postiosoitteesi. Me arvomme parit ja pääsette lähettämään kirjeet toisillenne. Lähetämme parisi osoitteen sinulle sähköpostilla. Kirjeenvaihdon päätyttyä poistamme osoitetietoja sisältävät sähköpostit.

Kirjoittelemisiin.

One Reply to “Kirjeenvaihto”