Keskustelufoorumi

Viestien ja viestiketjujen avaaminen edellyttää kirjautumista.

Foorumin säännöt

HUONEKASVISEURA FOORUMIN SÄÄNNÖT

Lue säännöt, ennen kuin julkaiset ja kommentoit.

Liittyessäsi foorumin jäseneksi sitoudut ao. sääntöjen noudattamiseen. Sääntöjen rikkominen voi johtaa käyttäjätilin poistamiseen.

1. KÄYTTÄYDY SUOMEN LAKIEN JA HYVIEN TAPOJEN MUKAISESTI

- Sivustolla ei käydä huumausainekeskustelua.

- Kunnioita sekä ylläpitoa että muita keskustelijoita niin kommentoijana kuin kommentoitavana.

2. ÄLÄ LIETSO ERIPURAA

- Provokaatio, henkilökohtaisuudet ja kaikenlainen konfliktihakuinen kommentointi ylläpitoa, sääntöjä tai muita keskustelijoita kohtaan tai tahallinen harhaanjohtaminen johtaa suoraan ja varoittamatta käyttäjätunnuksen poistamiseen.

3. ARVOSTA YHDISTYKSEN JA FOORUMIN TARKOITUSTA

- Yhdistys on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon, tarkoitettu kaikille huonekasveista kiinnostuneille, aloittelijasta pitkän linjan harrastajaan ja ammattilaiseen.

- Foorumilla kommentoijat saavat kysellä kaikkea huonekasveihin liittyvää.

- Tunnistuspyyntöihin voi kommentoida kuka tahansa. Huomioi julkaisuissasi foorumin tarkoitus.

- Yhdistyksen toiminta-ajatus, säännöt ja jäsenedut ovat kotisivuilla julkisesti nähtävänä.

4. JULKAISU LIITTYY HUONEKASVEIHIN

- Aiheeseen liittymättömät tai vain keinotekoisesti kytköksissä olevat julkaisut poistetaan.

- Aloituksessa voi keskustella kaikesta, mikä liittyy huonekasviharrastukseen.

- Aloituksessa saa olla iloinen tai surullinen kasviensa vuoksi.

- Kasveista saa käyttää lempinimeä, suomenkielistä sekä tieteellistä nimeä.

5. YLLÄPITO PÄÄTTÄÄ.

- Ylläpito toimii aktiivisesti ja sulkee tyhjänpäiväisiä, epäselviä, asiaankuulumattomia, provosoivia ja harhaanjohtavia aloituksia, jotta julkaisunsa asiallisesti muotoilleet, jäsenet saavat paremmin äänensä kuuluville.

- Toistuvat asiaankuulumattomat aloitukset voivat johtaa käyttäjätunnuksen poistamiseen.

- Ylläpito ei välttämättä varoita keskusteluketjun sulkemisesta, julkaisun poistamisesta tai edes käyttäjätunnuksen poistamisesta. Ylläpito muistuttaa säännöistä katsoessaan sen tarpeelliseksi.

7. PIENIMUOTOINEN KAUPALLISUUS ON SALLITTUA

- Ainoastaan huonekasviharrastukseen liittyvästä toiminnasta, palvelusta tai tuotteesta. Saman kohteen toistuva mainostaminen ei ole suotavaa. Ylimääräiset mainokset poistetaan.

- Voit tarjota myytäväksi kasveja, siemeniä, ruukkuja, amppeleita tms oheistuotteita. Huonekasviseura ry ei vastaa kaupankäynnistä.

- Voit jakaa huonekasviaiheisia julkaisuja ja blogeja. Varmista, ettei samaa linkkiä ole jo jaettu.

- Huonekaaviseuran yhteistyökumppanit voivat ilmoittaa tapahtumistaan ja tarjouksistaan sopimuksen mukaisesti.

8. FOORUMIN SISÄLLÖN ILMIANTO

- Jos joku julkaisu rikkoo sääntöjä tai mukaan on livahtanut mainoksia lähettävä robotti, tee siitä ilmianto ylläpitäjälle.