Keskustelufoorumi

Viestien ja viestiketjujen avaaminen edellyttää kirjautumista.

Esittäytymisketju

Täällä voit esitellä itsesi muille foorumin käyttäjille. Oikeaa nimeä ei tarvitse paljastaa, jos et halua, mutta kerro edes jotain itsestäsi. 🙂

Moi kaikille!

Nimi on Sari, ja kotoa löytyy yhä kasvava määrä sekalaisia huonekasveja. Ja vähän kesäkukkiakin. Ja kaikenlaisia kokeiluja. Ja... No, joskus tuntuu, että miehellä palaa pian hermot alati lisääntyviin purkkeihin. 😀  Erityisen hellästi vaalin valkoista marraskuunkaktustani. Sen olen kasvattanut (viimeisestä elävästä) oksasta siitä kaktuksesta, jonka äitini osti isälleni ensimmäiseksi isänpäivälahjaksi ollessani hiukan reilu puolivuotias rääpäle. Seuran standardien mukaan se on muuten jo vanhaa kantaa. Olen siis virallisesti vanha, nyyh.

Huonekasviseuran toiminnassa olen ollut mukana melko alusta saakka. Ensin häärin vähän jokapaikanhöylänä, nyttemmin tontiksi on vakiintunut nettisivujen hallinnointi ja Peikonlehden toimittaminen. Olen siis se, jolle saa urputtaa, jos nettisivut on pöljät ja jäsenlehti ihan kakkaa... 😉  (Toki palaute menee varmimmin perille virallisempia yhteydenottokanavia pitkin; muistini on hyvä mutta julmetun lyhyt, joten jos en heti saa siirrettyä palautetta oikeaan "osoitteeseen", unohdan sen lähes varmasti.)

Heipparallaa vaan! Miul on kunnia olla huonekasviseura ry:n ensimmäinen puheenjohtaja.

Mie oon tykänny viherkasveista nii pitkään, ku vaa muistan elämää tasksepäin. Ensimmäiset omat kasvit oli kummitädiltä saatu vanhapoika ja joulusta selvinny joulutähti.
Nuorena olin kukkakaupassa töissä, ja siellä huonekasvi hulluus oikein pääsi vauhtiin. Nyt niitä on kertyny vähän päälle sata.
Mikään asiantuntija en sentään oo minkään kasvin kanssa, pikemminkin normi kukkaruukun kastelija, jonka kasvit ovat kaikkee muuta kuin edustavia. Kolme kissaa pitää osaltaan huolen. Lemmikit ja kasvit samassa huushollissa ei miust oo mikään semmonen ongelma, jota ei vois ratkasta.