Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

syyskuu 2021

Valtakunnallinen huonekasviviikko

syyskuu 20 - syyskuu 26

Komas Valtakunnallinen Huonekasviviikko.   Tapahtumatietoja lähempänä.

Lue lisää »

Kaktusnäyttely Ylämaa

syyskuu 20 - syyskuu 26
Ylämaan kirjasto, Aapistie 1
Ylämaa, 54410 Suomi
+ Google Map

Ylämaan kirjastolla näytteillä kokoelma kaktuksia.

Lue lisää »

Huonekasvi-teemaviiko Sallan kirjastolla

syyskuu 20 - syyskuu 26
Sallan kirjasto, Postipolku 5
Salla, 98900 Suomi
+ Google Map

Teemaviikon aiheeseen liittyvää kirjallisuutta, lapsille 3D kasvisovelluksella kasvien tunnistusta ja omatoimi kasvitreffit -pistokasvaihtopiste.

Lue lisää »

Kasvitreffit koronaedition x2, Lappeenranta

syyskuu 20 - syyskuu 26

Kasvitreffit koronaedition on itsepalvelu periaatteella toimiva pistokasvaihto, johon jokainen voi tuoda kasvejaan pöytään ja ottaa siitä mieleisensä  vaihdossa. Lappeenrannassa on peräti kaksi Koronaedition pistettä! Valmakaupalla kasvienvaihtopöytä pannaan koreaksi huonekasviviikon kunniaksi. Kasveja pääsee vaihtelemaan aina kaupan auki ollessa ma-pe 10.00-16.30. Tuo tullessas, vie mennessäs! KiBar's Lavola, Pistokkaiden vaihtoa aukioloaikoinankoko Huonekasviviikon. KiBar's on Lavolan olohuone. Pub A-oikeuksin, veikkaus asiamies ja vaihtelevasti mukaan myytäviä tuotteita. Tervetuloa yksin, kavereiden tai perheen kanssa!  

Lue lisää »

RuukkuJahti Pieksämäki

syyskuu 20 @ 08:00 - 17:00
Yläristin kukka- ja hautauspalvelu, Keskuskatu 54
Pieksämäki, 76150 Suomi
+ Google Map

RuukkuJahti on täällä taas! Yläristin kukka kätkee ruukun maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina Pieksämäen maastoon.  Voit seurata vihjeitä Facebookin tapahtumista!

Lue lisää »

Kasvinäyttely Valma-kaupalla, Lappeenranta

syyskuu 20 @ 10:00 - syyskuu 26 @ 16:30

Viikon ajan Valma_kaupalla on myös pieni huonekasvinäyttely, tämän vuoksi kasvitreffipöytä merkitään selvästi punaisella teipillä, ettei näyttelykasvit ja pistokkaat vahingossa mene sekaisin.

Lue lisää »

Itsepalvelu-Kasvitreffit Imatran pääkirjastolla

syyskuu 20 @ 12:00 - syyskuu 26 @ 18:00
Imatran pääkirjasto, Virastokatu 1, 55100 Imatra
Imatra, 55100 Suomi
+ Google Map

Pistokasvaihto – tuo tullessais, vie mennessäis! Huonekasviseura ry viettää valtakunnallista huonekasviviikkoa järjestämällä "itsepalvelu-kasvitreffit" eli kasvien vaihtopöydän pääkirjastolla. Huonekasviseuran vaihtopöytä on jo suosituksi muodostunut tapa lisätä omia kasveja. Tuo vain kotoasi pistokkaita tai kokonaisia kasveja ja nappaa pöydältä mukaasi vaihdossa uusia pistokkaita tai kasveja! Myös erilaiset tarvikkeet ovat käypää valuuttaa: itsellesi tarpeettomat ruukut, alusastiat, kasvatusalustat tai muut materiaalit. Pöytä aukeaa huonekasviviikon maanantaina 20.9. kello 12 ja sulkeutuu sunnuntaina 26.9. kello 18. Pöydän äärelle pääsee pääkirjaston palvelu- ja omatoimiaikoina.

Lue lisää »

Kasvitreffit Ylämaa

syyskuu 20 @ 18:00 - 19:00
Ylämaan kirjasto, Aapistie 1
Ylämaa, 54410 Suomi
+ Google Map

Kasvitreffeillä voi vaihtaa pistokkaita, tavata muita huonekasveista kiinnostuneita ja oppia uutta muilta viherpeukaloilta. Ota mukaan ylimääräiset pistokkaasi tai tule muuten vain, tyhjin käsin ei tarvitse kotiin lähteä ! Tervetuloa kasvitreffeille !

Lue lisää »

RuukkuJahti Lappeenranta

syyskuu 21 @ 08:00 - syyskuu 26 @ 17:00
Lappeenranta https://maps.app.goo.gl/MKhVRmUSMoWxhgCL6 Lappeentanta, 53100 Suomi + Google Map

RuukkuJahti Lappeenrannan keskutan alueella ruukku per päivä! Vinkit ruukkujen löytymiseen julkaistaan tapahtumapäivänä Huonekasviseuran Facebook-tapahtumissa ja palkinnon voi käydä lunastamassa ruukussa ilmoitetussa paikasta.

Lue lisää »

Kasvitreffit Kulloo

syyskuu 21 @ 18:00 - 19:00
Vanha Kulloontie 13, FI-06830 Kulloonkylä, Suomi, Vanha Kulloontie 13
Kulloonkylä, 06830 Suomi
+ Google Map

Tule mukaan juhlistamaan kanssamme valtakunnallista huonekasviviikkoa ja keskustelemaan huonekasveista! voit halutessasi tuoda pistokaspöytään vaihtoon kasvin,ruukun tms. Tervetuloa!

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat