Huonekasviviikon 19. – 25.09.22 tapahtumia sekä kimppatilaus!

Huonekasviseura täytti 5 vuotta tänä vuonna. Sen kunniaksi seura järjestää Huonekasviviikolla monenlaista toimintaa.

Olemme järjestämässä paljon kaikkea kivaa viikolle, ympäri Suomen on kasvitreffejä ja ruukkujahteja. Näitä myös saisitte tekin halutessanne järjestää – olkaa yhteydessä hallitukseen mikäli kiinnostusta olisi, sähköposti on huonekasviseurary@gmail.com.
On myös tulossa mm. live-esittelyä harrastuksesta myöhemmin ilmoitettavalla alustalla, piirustuskilpailua junnuille, Vuoden Huonekasviharrastajan julkistaminen sekä Pikku-Peikonlehden julkaisu.
Huonekasviviikko huipentuu lauantaina järjestettävään myyntitapahtumaan jossa on ensimmäistä kertaa järjestettävä huutokauppa!
Ollaanhan kaikki kuulolla HuKaVin tapahtumista! Näistä tulee lisätietoa jäsenille sähköpostitse, kotisivuillemme sekä tänne sosialaiseen mediaan.

 

Vuoden Huonekasviharrastaja 2022

Huonekasviseura on valinnut ja palkinnut vuosittain Vuoden Huonekasviharrastajan, ja viimevuodesta alkaen myös Vuoden Junioriharrastajan.

Nyt annamme jäsenistölle vallan päättää kenet palkitaan!

Keräämme nyt ehdotuksia henkilöistä Vuoden Huonekasviharrastajaksi. Voit ehdottaa henkilöä joko sähköpostitse huonekasviseurary(a)gmail.com tai kommentoimalla facebookin/instagramin julkaisuun 11.9.2022 asti.

Ehdokkaat julkistetaan 12.9.2022 ja jäsenillä on aikaa äänestää henkilöä 18.9.2022 asti. Vuoden Huonekasviharrastajat julkaistaan tätä seuraavalla Valtakunnallisella Huonekasviviikolla.

Ei muuta kuin ehdokkaita ehdottamaan ja äänestämään!

Kasvimyyjäiset ja huutokauppa Vantaalla 24.09!

Tapahtuman linkki: Kasvimyyjäiset ja Huutokauppa | Facebook

Junnujen piirustuskilpailu

5 -vuotisjuhlavuoden kunniaksi Huonekasviseura kutsuu kaikki juniorit osallistumaan piirustuskilpailuun!

Kilpailun aihe on ”Unelmieni kasvi”.
Kilpailussa on kolme sarjaa:
1. sarja 0-6 -vuotiaat
2. sarja 7-10 -vuotiaat
3. 11-15 -vuotiaat
Osallistut kilpailuun lähettämällä teoksesi liitetiedostona osoitteeseen huonekasviseurary@gmail.com, postitse osoitteeseen Tiina Saarnia / Piirustuskilpailu, Vainikkalantie 577, 54270 Vainikkala, tai viestitse numeroon 0503068462.
Lähetä tiedot itsestäsi, sekä kilpailutyöstäsi samalla: Nimi, osoite, puhelinnumero, teoksesi nimi, sekä oma ikäsi. Sinun ei tarvitse olla Huonekasviseuran jäsen voidaksesi osallistua.
Lähetä työsi viimeistään 18.9.2022. Voittajat julkistetaan Huonekasviviikolla 19. – 25.09.2022.
Sarjojen voittajat Huonekasviseura palkitsee lahjakorteilla, arvo 20€.
Voittajat valitsee puolueeton raati. Huonekasviseura pidättää oikeudet muutoksiin. Osallistumalla kilpailuun annat luvan julkaista nimesi, sekä teoksesi Huonekasviseuran tiedotusvälineissä, sekä jäsenjulkaisussa.*

*) Facebook, Instagram, kotisivut sekä Peikonlehti -jäsenlehti

Näiden lisäksi ohjelmassa on mm kasvitreffejä, ja syyskuulla järjestetään myös kesän viimeinen kimppatilaus, josta onkin jäsenille jo lähtenyt sähköpostia. Jos olet jäsen, etkä ole kimppatilauksesta mailia saanut, ota yhteyttä huonekasviseurary@gmail.com

Kasvitreffit löytyvät Facebook -sivultamme, sekä kalenterista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.