Glyfosaattia puutarhassa

Miten glyfosaatti (myydään mm. nimillä Roundup, Glyfomax Bio ja Rambo) vaikuttaa puutarhaan lyhyellä ja pitkällä aikavälillä? Ruissalon kasvitieteellisessä puutarhassa on meneillään kokeilu siitä, miten glyfosaatti vaikuttaa ympäristöön ja puutarhan kasveihin, välittömästi ja 20 vuotta myöhemmin.

Tästä aiheesta suunnitellaan kasvitreffejä Ruissalon kasvitieteelliseen puutarhaan. Mukaan mahtuu enintään 25 henkilöä. Ennen kuin aika lyödään lukkoon, haluamme tietää onko kiinnostusta. Alustavat ilmoittautumiset sekä mahdolliset ajankohtatoiveet voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen tapahtumat@huonekasviseura.fi tai Huonekasviseura ry:n Facebook-sivulla lähetä viesti -toiminnolla.