Kasvitreffit Karkkila

Aika:  lauantai 01.08.2020 klo 14-15

Paikka: Puutarha Sundström

Osoite: Lemmointie 243, 03600 Karkkila

Kasvitreffit Puutarha Sundströmillä 1.8.2020 klo 14-15.

Kasvitreffeillä vaihdetaan kasveja, pistokkaita, siemeniä tai vaikka huonekasvitarvikkeita (kirjoja, ruukkuja…), ja tavataan muita huonekasviharrastajia. Raha ei siis vaihda omistajaa, ja kaikki ovat tervetulleita!

Puutarha Sundström on Huonekasviseuran yhteistyökumppani, joten pystyt samalla hyödyntämään jäsenedun, eli 10% alennuksen kaikista tuotteista. Jos kahvi- ja makeahammasta alkaa kolottamaan, niin puutarhan Kahvibaari Retro kannattaa kokea! Puutarha Sundströmin verkkosivut

Kasvitreffit-korona edition päätöspäivä

Aika:  perjantaina 10.7.2020 klo 14-16

Paikka: Lappeenrannan Valmakauppa

Osoite: Meijerinkatu 4, 53500 Lappeenranta

Kasvitreffit – korona edition päättyy 10.7.
Päätöspäivänä tapaamme klo 14-16 Valmakaupan pihalla (sateen sattuessa Valma-kaupan kahviossa) ja tyhjennetään koko pöytä. Toki voit tuoda pistokkaita vaihdettavaksi, mutta enää niitä ei jätetä. Virvoketta tarjolla treffi-kävijöille.

Peikonlehti 3/2020

Uusin jäsenlehtemme, Peikonlehti, on kolahtanut jäseniemme sähköpostiin!

Aiheina mm.

• neljän suora; ötököiden kukat
  • yhteistyökumppanihaastattelut
  • julkkishaastattelussa Mari Perankoski
  • ripsiäiset
  • DIY: peiliruukku
  • huonekasvien historiaa
  • ja paljon muuta!

Pakilan kukkatalo yhteistyökumppaniksi

Huonekasviseura on saanut Pakilan kukkatalon yhteistyökumppanikseen Helsingistä!

Pakilan kukkatalosta saat mm. leikko- ja ruukkukukat, sidontatyöt, pihakasvit ja ruukut. Kukkatalo sijaitsee osoitteessa Pakilantie 69, 00660 Helsinki.

Huonekasviseuran jäsenet saavat täältä 10% alennuksen viherkasveista.

Kimppatilaus jäsenille

Hei Huonekasviseuran jäsen!

Jos et ole huomannut, niin sähköpostiisi on kilahtanut kimppatilausohjeet Uhlig Kakteenille! Käy kurkkaamassa, ja laita tilaus ohjeiden mukaisesti 15.7. mennessä.

Etkö ole seuran jäsen, mutta sinua kiinnostaisi myös kimppatilaukseen osallistuminen? Käy täyttämässä jäsenhakemus osoitteessa https://www.huonekasviseura.fi/yhdistys/jaseneksi/ ja maksa jäsenmaksu ajoissa, niin ehdit vielä mukaan!

Kasvitreffit Korona-edition Lpr

Aika: 11.6.-9.7.2020 klo 10-16.30

Paikka: Lappeenrannan Valmakauppa

Osoite: Meijerinkatu 4, 53500 Lappeenranta

Kasvitreffit jatkuvat Valmakaupalla!

Kasvitreffeille ovat kaikki tervetulleita. Pakkaa kasvit tai pistokkaat niin, että niiden on mahdollista olla paikan päällä pidempäänkin. Tuo tullessas ja vie mennessäs! Pandemian riekkuessa emme kokoonnu kaikki paikan päälle yhtä aikaa, vaan kukin käy itselleen sopivaan aikaan Kasvitreffeillä. Ihanan uuden kasvin löytäessämme vältämme suutelemista ja muistamme muutkin koronan vuoksi olemassa olevat suositukset ihmisten kohtaamisessa. Valmakauppa on avoinna arkisin 10-16.30 ja tuona aikana on mahdollista käydä pistokkaita ja kasveja vaihtelemassa.

Pistokasrinki 2020

HUONEKASVISEURAN PISTOKASRINKI 2020

Huonekasviseuran Pistokasrinki järjestetään joka viikko, ja ilmoittautua voi joka viikon lauantaihin kl.18 asti. Tänä vuonna myös teemaviikkoja, joten tarkasta kunkin viikon teema kalenterista https://www.huonekasviseura.fi/kalenteri/

Pistokasrinki pyörii myös Facebookin puolella, joten rinkiin voi osallistua vain yhtä kautta.

1. Lue ohjeet hyvin.
    2. Laita osoitteesi kurssit@huonekasviseura.fi
    3. Ilmoittautumisajan päätyttyä Sini laittaa sinulle viestiä, josta käy ilmi kenelle sinä lähetät ja kuka lähettää sinulle.
    4. Valitse pistokas/pistokkaat, jollaiset itsekin tahtoisit saada.
    5. Lähetyspäivä on maanantai. Pakkaa pistokas hyvin. Pistä ringin numero postin päälle (löytyy viestin alusta). Kysy ohjeita, jos tarvitset apua. Vie postiin. Lähettäjä maksaa postikulut, joten rahaliikennettä ei tässä ringissä synny.
    6. Jää odottamaan oman yllärisi saapumista.

Rinkiin osallistuminen ei edellytä Huonekasviseuran jäsenyyttä.

Huonekasviseura ei ole vastuussa muusta, kuin osoitteiden keräämisestä, järjestyksen tekemisestä ja osoitteiden ilmoittamisesta. HuKaS ei siis vastaa pistokkaista, taimista tai mahdollisista muista ongelmista. Toivomme toki, ettei mitään ongelmia synny, vaan saataisiin tällä vain hyvää mieltä mahdollisimman monelle!

Pistokkaan lähettämättömyydestä seuraa ringistä erottaminen. Siksi on tärkeää, että viivästyksen sattuessa ilmoitat siitä HETI pistokkaan saajalle.

HUOM! Pistokkaita ei tule lähettää pelkässä kirjekuoressa, vaan esimerkiksi maitotölkistä tehdyssä paketissa, joka mahtuu postiluukusta.

Kirjeenvaihto

Hei huonekasviseuralaiset!

Olisiko kiva saada kirje toiselta huonekasveilijalta? Haluaisitko kirjoittaa jollekin, joka ymmärtää kiintymyksesi kodin vihreisiin?

Osallistu Huonekasviseuran jäsenille tarkoitettuun kirjeenvaihtoon!

Ideana on lähettää kirje toiselle Huonekasviseuran jäsenelle, jollekin jolle voi kertoilla kirjeitse omia kasvikuulumisia. Jollekin, jolle voi hehkuttaa uusinta kasvihankintaa tai ihan vain kertoilla, mitkä kasvit ovat suosikkejasi.

Tutustutaan vähän toisiimme postin välityksellä. Ilmoittaudu Huonekasviseuran sähköpostiin huonekasviseurary@gmail.com päivämäärään 17. 6. mennessä. Kirjeet lähetetään parille viimeistään 30.6. eli kesäkuun loppuun mennessä. Laita ilmoittautumisviestin otsikoksi “Kirjeenvaihto” ja viestiosioon oma nimesi ja postiosoitteesi. Me arvomme parit ja pääsette lähettämään kirjeet toisillenne. Lähetämme parisi osoitteen sinulle sähköpostilla. Kirjeenvaihdon päätyttyä poistamme osoitetietoja sisältävät sähköpostit.

Kirjoittelemisiin.