Huonekasviseuran uudet yhteistyökumppanit

Olemme saaneet yhteistyökumppanit Kangasalalta, Tampereelta sekä Rovaniemeltä!

Honkasen Puutarha löytyy Kangasalalta osoitteesta Tiihalantie 21, 36270 Kangasala. Honkasen Puutarhan löydät myös Tampareen Lielahdelta osoitteesta Harjuntausta 7, 33400 Tampere, sekä Tampereen Turtolasta osoitteesta Martinpojankatu 4 A, 33710 Tampere. Tutustu Honkasen Puutarhan nettisivuihin. Huonekasviseuran jäsenet saavat täältä kaikista viherkasveista 10% alennuksen.

Kukkakauppa Helmi sijaitsee Rovaniemellä osoitteessa Rovakatu 18, 96200 Rovaniemi. Heidän nettisivuihin pääset tutustumaan täältä. Huonekasviseuran jäsenet saavat Kukkakauppa Helmestä 15% alennuksen viherkasveista.

Muut Huonekasviseuran yhteistyökumppanit löydät täältä.

KasviAppro

KasviAppron idea on sama kuin opiskelijoiden Approissa: kerää merkintöjä approkohteista.
Eniten merkintöjä vuoden aikana eri liikkeistä kerännyt palkitaan 2021 Huonekasviviikon päätteeksi 50€ suuruisella lahjakortilla valitsemaansa yhteisytökumppanin liikkeeseen.
Pidä siis KasviAppro-passi mukana, kun reissaat pitkin Suomea, sillä yhteistyökumppaneita on jo monessa kaupungissa, ja lisää tulee tasaiseen tahtiin!
Tässä linkissä on tulostettava KasviAppro-passi, johon saat mukaan ilmoittautuneilta yhteistyökumppaneilta merkinnän ostoksen yhteydessä. Huomaathan, että vain yksi merkintä liikettä kohden.
KasviAppro-passin palautusohjeet tulevat sitten lähempänä ensi vuoden Huonekasviviikkoa.

Peikonlehti 6 / 2020

Vuoden viimeinen Peikonlehti on kolahtanut jäseniemme sähköposteihin!

Juttua löytyy mm. huonekuusesta, kasveista väärillä nimillä, miksi kasvit itkevät, yhteistyökumppaniesittelyssä Urban Green Helsingistä, DIY-osastossa ohjeet seuran logoilla varustettuihin villasukkiin, haastattelussa julkkis Aarne Tenkanen ja harrastaja Taija Lukin. Tätä ja kaikkea muuta!

Peikonlehden saavat sähköpostiinsa kaikki Huonekasviseuran jäsenet. Jos et ole vielä jäsenemme, niin laita hakemus tulemaan! Jäsenenä pääset lukemaan myös vanhat Peikonlehdet jäsensivuiltamme.

Vuoden huonekasviharrastajan valinta

🌿1
Katja Saarinen.
Ylämaan kiistämätön kaktuskuningatar.

🌿2
Hanna Mäki-Tulokas.
Orkideojen, Hoyien ja Saintpaulioiden armoitettu asiantuntija.

🌿3
Mari Liedes.
Valojen ja terraariotekniikan asiantuntija Evijärveltä.

🌿4
Sanna Eväkallio.
Porvoon kovin kasvienkeräilijä ja
seuran tarmokas puuhanainen.

🌿5
Visa Lipponen. Kansantajuisesti neuvoja auliisti kertova kasvitieteilijä ja Plantventures-videoiden tähti.

🌿6
Sari Rohkea.
Rohkeasti huikeita kasvikokeiluja harrastava tamperelainen.

🌿7
Ave Tikkanen.
Aktiivisesti jäsenten hyödyksi hankkinut monia yhteistyökumppaneita.

🌿8
Virpi Vuoristo.
Viimevuotista titteliään puolustava kasvien keräilijä ja Puutarha Sundströmin kauppias.

🌿9
Salla Soininen. Pohjois-Karjalan positiivisin puuhanainen monien kasvitempausten järjestäjä.

🌿10
Noora Liljasto.
Lohjan kasvivirtuoosi ja tekniikan ihmelapsi.

🌿11
Mira Metsälä.
Peikonlehden vakiotoimittaja ja ehtymätön tiedonlähde.

🌿12
Henna Laitinen.
Kiitettävästi viherpeukaloaan kasvattava, ja tavallisimmastakin kasvilöydöstään riemuitseva Karjalan neito.
🌿

Kasvitreffit korona-edition

Koska koronatilanteen paheneminen aiheuttaa jälleen rajoituksia, jouduimme perumaan kulttuuritila Nuijamiehessä Kasvitreffit 16.12. Sen tilalla järjestetään jälleen Valma-kaupalle itsepalvelu kasvienvaihtopiste, joka toimii kaupan aukioloaikoina koko rajoitusten ajan.  Valma-kauppa on avoinna ma-pe 10-16:30

Voit viedä pisteelle kasveja ja niihin liittyvää oheistuotetta ja poimia itsellesi siitä jotain.

Ps. Nimikoithan kasvisi 😊

Valma-kauppa Lappeenranta

Meijerikatu 4, 53500 Lappeenranta

HuKaS kalenterit ja heijastimet

Vielä olisi mahdollista tilata Huonekasviseuran vuoden 2021 seinäkalenteri hintaan 15€ (sis. postikulut)!

Huonekasviseuran pehmoheijastimia myös tarjolla!

1kpl 5€
2kpl 8€
3kpl 10€

Hinnat sisältävät postikulut.

Tilaukset tehdään osoitteeseen huonekasviseurary@gmail.com

Lisää Huonekasviseuran tuotteita löydät kauppa-sivulta, jossa on myynnissä  mm. ihastuttavia avaimenperiä ja hopeakoruja.