HuKaS kalenterit ja heijastimet

Vielä olisi mahdollista tilata Huonekasviseuran vuoden 2021 seinäkalenteri hintaan 15€ (sis. postikulut)!

Huonekasviseuran pehmoheijastimia myös tarjolla!

1kpl 5€
2kpl 8€
3kpl 10€

Hinnat sisältävät postikulut.

Tilaukset tehdään osoitteeseen huonekasviseurary@gmail.com

Lisää Huonekasviseuran tuotteita löydät kauppa-sivulta, jossa on myynnissä  mm. ihastuttavia avaimenperiä ja hopeakoruja.

Kasvitreffit Lpr

Aika: perjantai 20.11.2020 klo 17-18

Paikka: Kulttuuritila Nuijamies

Osoite: Valtakatu 39, 53100 Lappeenranta

Kulttuuritila Nuijamiehen aulassa treffataan!

Koska kasvit ovat niin ❤️
Huonekasvien pistokkaat vaihtavat kasvattajaa periaatteella “tuo tullessais, vie mennessäis”.

Kaikki ovat tervetulleita!

KH Puutarhakeskus yhteistyökumppaniksi

Hämeenlinnan Katinalasta olemme saaneet KH Puutarhakeskuksen yhteistyökumppaniksemme.

Puutarhakeskus löytyy osoitteesta Kauksaarentie 1, 13800 Katinala (Hämeenlinna). Kurkkaa heidän verkkosivunsa!

KH Puutarhakeskus antaa Huonekasviseuran jäsenille 10% alennuksen viherkasveista.

Kurkkaa muut yhteistyökumppanimme täältä

Kasvitreffit Imatra

Aika:  lauantai 7.11.2020 klo 14

Paikka:  KukkaSaimaa

Osoite:  Torikatu 7, 55800 Imatra

Kasviteffit KukkaSaimaan uudessa ihanassa kaupassa! Tulehan vaihtamaan oman viidakkosi kasvien pistokkaita aivan uusiin ihanuuksiin! Samalla tutkaillaan erilaisia kasvualustoja.

Kaktusnäyttely Lpr

Aika:  maanantai 5.10.2020-sunnuntai 18.10.2020

Paikka:  Lauritsalan kirjasto

Osoite:  Hallituskatu 27, 53300 Lappeenranta

Lauritsalan kirjastolla nähtävillä Katja Saarisen ja Katja Timperin kaktuskokoelmien helmet kirjaston aukioloaikoina.

Kasvitreffit Lpr

Aika: torstai 15.10.2020 klo 17-18

Paikka: Kulttuuritila Nuijamies

Osoite: Valtakatu 39, 53100 Lappeenranta

Perinteiset Nuijamiehen Kasvitreffit! Tule tapaamaan samanhenkisiä kasveilijoita, vaihtamaan kuulumisia ja tietysti pistokkaita. Samalla voit nautiskella kupposen Lappeenrannan parasta kahvia, teetä tai muita virvokkeita 🌺🥂🌿

Lappeenrannan Kasvitreffien jälkeen Nuijamiehessä esitetään David Attenborough’n dokkari Elämä planeetallamme. Huonekasviseuran jäsenenille leffalippu 15.10. näytökseen tarjouksena 10€. Norm. 12€. HUOM! Näytös on K18. Tätä ei kannata missata, sillä näytöksiä on vain 2.