Äänestä vuoden huonekasviharrastaja

Vuosi on lopuillaan, ja on aika valita vuoden 2018 huonekasviharrastaja. 10 erilaista huonekasvien kasvattajaa kisaavat nyt tuosta tittelistä.

Äänestysaikaa on Tapaninpäivään saakka. Äänestys tapahtuu kommentoimalla ehdokkaan numero kommenttikenttään.

🌺🌺🌺🌺🌺

1. Sini Uotinen. Vuoden 2017 huonekasviharrastaja. Laajennetun Peikkola -kasvinavetan omistaja. Kasvien määrä lienee lukematon.

2. Teija Aaltonen. Chili-kirjan tekijä, aulis opastaja ja tietoviisas tietopankki, mitä tulee kasvien kasvatukseen ja valon tarpeeseen.

3. Katja Timperi. Karjalan ehtoisa emäntä, pistämätön pistokkaiden kasvattaja ja kouluttaja, kasvitreffien tukikeppi.

4. Ave Tikkanen. Ennakkoluuloton, kokeilevaa huonekasvien kasvatusta harrastava viherpeukalo. Vuosien kokemus ja auliisti jakaa myös tietoaan.

5. Sini Montari. Kasvitieteellisen kesäduunarina vaikuttanut ja alaa opiskeleva lehtikaktusten keräilijä, yönkuningattarien kruunaamaton kuningatar.

6. Jutta Kuru. Orastava viherpeukalo, joka ennen tappoi tekokukatkin, mutta nyt menestyy vaativatkin kasvit. Hyvä esimerkki siitä, kuinka viherpeukalo kasvaa.

7. Mirja Ovitz. Saa kukan kuin kukan kukkimaan ja jakaa ilon. Puutarhurikoira pitää huolen, että lajikirjo pysyy kohtuullisena.

8. Pirja Heino. Perinnekasvien vaalija ja intohimoinen palmu- ja sitruspuiden halaaja.

9. Lilli Partanen. Kasvien muotoihin ja väreihin rakastunut pitkän linjan kokemusasiantuntija.

10. Lily Laine. Huonekasviaiheista blogia kirjoitteleva rakastaa kaikkia kasveja, ja erityisesti ekologialtaan erikoistuneita kasveja.

Yksi vastaus artikkeliin “Äänestä vuoden huonekasviharrastaja”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.